Informații generale
Dacă ai cumpărat un produs de pe ParfumeFlowers și nu ți-a îndeplinit așteptările, nu ți-a plăcut sau nu ți se potrivește, îl poți returna simplu și rapid. Ai dreptul legal să te răzgândești în 14 zile, conform OUG nr. 34/2014, fără invocarea niciunui motiv și fără alte costuri decât cele de transport.

Condiții generale pentru retur
Indiferent de categoria din care face parte produsul pe care l-ai achiziționat și vrei să îl returnezi, există o serie de reguli de funcționalitate, de siguranță sau de igienă care trebuie urmate pentru ca returul să fie aprobat și să se desfășoare în condiții optime:


Dacă produsul pe care îl returnezi a fost livrat împreună cu accesorii sau cadouri, și acestea trebuie returnate integral, în starea inițială. Nu se vor accepta pentru retur produsele cărora le lipsesc accesoriile din pachetul original.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, returul va fi posibil pentru cel mult o bucată desigilată. Celelalte bucăți trebuie returnate sigilate, intacte.
Nu se acceptă la retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, produse care prezintă urmă de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice.

Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat online după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.
Produse cu politică specială de retur
Există categorii de produse pentru care aducerea la un nivel minim de calitate pentru a fi pus la vânzare ca resigilat nu este posibilă. Astfel, condițiile de retur pot varia în funcție de starea produsului.


Returul în 15 de zile este un serviciu exclusiv pentru produsele vândute și livrate de ParfumeFlowers, care vine în beneficiul clienților, completând dreptul legal de a returna în cel mult 14 zile de la livrare.